τι δώρο να πάρω για επέτειο γάμου

Τι δώρο να πάρω για επέτειο γάμου; Οι καλύτερες ιδέες

Η επέτειος γάμου είναι μία πολύ σημαντική ημέρα για το κάθε ζευγάρι. Η ρουτίνα της καθημερινότητας μπαίνει στην άκρη και η σχέση αναζωογονείται. Το ζευγάρι θυμάται ξανά τους λόγους για τους οποίους αυτή η σχέση έχει αντέξει και ανταλλάσσει δώρα ως ένδειξη αγάπης. Το καλύτερο δώρο για επέτειο γάμου πέρα από την αφοσίωση, τον σεβασμό και την αγάπη είναι ξεκάθαρα ένα κόσμημα αγορασμένο από εσένα.

Θα ρωτούσε κανείς…μα κάθε χρόνο γίνεται αγοράζω κόσμημα; Κι όμως οι επιλογές σε κοσμήματα είναι άπειρες και για άντρες και για γυναίκες. Όταν σκεφτόμαστε τα κοσμήματα το μυαλό μας πάει σε κάτι ακριβό. Δεν είναι όμως απαραίτητο.

Αν εξαιρέσουμε την πρώτη επέτειο γάμου, η πιο σημαντικές χρονιές είναι ανά 5 χρόνια. Δηλαδή στα 5, 10, 15… και μετά μία πολύ σημαντική επέτειος είναι στα 30 χρόνια, τα 50 και τα 60. Σε αυτό το άρθρο θα δούμε τα καλύτερα δώρα επετείου για 4 διαφορετικές περιπτώσεις.

Το καλύτερο δώρο για επέτειο σε άντρα

Ρολόι, ρολόι και πάλι ρολόι! Η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι άντρες τρελαίνονται για ρολόγια. Θέλουν ένα αθλητικό ρολόι για να βλέπουν πόσα χιλιόμετρα έτρεξαν, ένα για τη δουλειά ή και δύο για να έχουν να αλλάζουν και σίγουρα ένα για τη βραδινή τους έξοδο. Αν δεν του έχεις πάρει ποτέ ρολόι τότε η επέτειος σας είναι μία πολύ καλή ευκαιρία.

Δείτε

Άλλο ένα δώρο που θα αγαπήσει είναι ένα βραχιόλι για το χέρι το οποίο θα ταιριάζει με το ρολόι του ή ένα δαχτυλίδι. Όταν αγοράζεις δώρο επετείου γάμου σκέψου τι αρέσει στον ίδιο και όχι σε εσένα. Αν είναι αθλητικός τύπος και του αγοράσεις κάτι το οποίο φοριέται μόνο με κοστούμι τότε θα αργήσεις να δεις το δώρο σου φορεμένο επάνω του.

Δώρο για επέτειο γάμου σε γυναίκα

Εδώ οι επιλογές είναι απεριόριστες. Ξεκινάς με κολιέ, συνεχίζεις με δαχτυλίδι ή βραχιόλι, κλείνεις με σκουλαρίκια και πάλι από την αρχή. Ανάλογα με την ηλικία της η κάθε γυναίκα αλλάζει το στυλ και τις προτιμήσεις της. Με αυτό ως βάση λοιπόν διαλέγεις το κατάλληλο δώρο κάθε φορά.

Δείτε

Τα καλύτερα δώρα επετείου είναι αυτά που δίνονται από εσένα με αγάπη. Γι’ αυτό φρόντισε να της δείξεις ότι θυμήθηκες αυτή την τόσο σημαντική ημέρα με ένα κόσμημα που θα την κάνει να χαρεί.

Δώρο για επέτειο γάμου 30 χρόνια

Όταν ένας γάμος φτάνει μέχρι τα 30 χρόνια και το ζευγάρι είναι ακόμα μαζί και ευτυχισμένο είναι μία τρανή απόδειξη ότι ο γάμος πέτυχε. Τι καλύτερο από το να κάνετε ένα μεγάλο party με καλούς φίλους και συγγενείς για να γιορτάσετε αυτή την τόσο σημαντική ημέρα;

δώρο για επέτειο γάμου 30 χρόνια

Δείτε

Το πιο συνηθισμένο δώρο επετείου για τα 30 χρόνια δεν είναι άλλο από δαχτυλίδια. Το ζευγάρι ανταλλάσει δαχτυλίδια με χάραξη ή χωρίς και αναννεώνει του όρκους του. Είναι μία πολύ όμορφη και ρομαντική πράξη που δίνει μόνο χαρά.

Δώρο για επέτειο γάμου γονιών

Τι πιο όμορφο για ένα παιδί να βλέπει τους γονείς του ευτυχισμένους και να γιορτάζει μαζί τους. Αν οι γονείς σου γιορτάζουν και ψάχνεις ένα συμβολικό δώρο προτείνουμε το αγαπημένο μας κόσμημα. Αυτό δεν είναι άλλο από το κωνσταντινάτο.

δώρο για επέτειο γάμου γονιών

Δείτε

Είναι ένα πανέμορφο φυλαχτό το οποίο έχει τις ρίζες του στην βυζαντινή περίοδο και φοριέται μέχρι σήμερα. Διάλεξε ανάμεσα σε κρεμαστό ή βραχιόλι και δώρισε το με αγάπη.


Τα κοσμήματα των φωτογραφιών θα τα βρείτε στο κατάστημα Goldsmith. Αν θέλετε να κάνετε το δικο σας προσωποποιημένο κόσμημα ή να δημιουργήσετε ένα ακριβώς όπως το έχετε φανταστεί εσείς για την επέτειο σας επικοινωνήστε με την εταιρία και θα σας το έχει έτοιμο σε λίγες μόλις ημέρες.

Μοιραστείτε το άρθρο με τους φίλους σας!

Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *