δώρο γενεθλίων για κορίτσι 14 ετών

Δώρα γενεθλίων για κορίτσια 14 ετών

Όσοι πιστεύουν ότι η αγορά δώρου είναι εύκολη υπόθεση δεν έχουν δοκιμάσει να αγοράσουν δώρα γενεθλίων για κορίτσια 14 ετών.

Μία έφηβη στα 14 της χρόνια έχει ήδη αφήσει πίσω της την παιδική ηλικία και βιάζεται να μεγαλώσει. Αυτό σημαίνει ότι είναι λίγο μεγάλη για κούκλες και παιχνίδια και το πιο πιθανό είναι να απογοητευτεί με ένα δώρο για παιδιά. Από την άλλη είναι μικρή για δώρα τα οποία απευθύνονται σε νεαρές γυναίκες.

Οπότε το δώρο που θα διαλέξεις πρέπει να είναι κάτι το οποίο συνήθως έχουν και άλλα κορίτσια της ηλικίας της, που θα της είναι χρήσιμο αλλά ταυτόχρονα είναι στη μόδα.

Ένα δώρο που είναι πάντα στη μόδα και θα το λατρέψει σίγουρα είναι ένα κόσμημα. Από όλα τα κοσμήματα που υπάρχουν στην αγορά όμως οι έφηβες σε όλο τον κόσμο λατρεύουν τα χειροποίητα κοσμήματα με χάραξη.

Οι πιο δημοφιλείς επιλογές σε χάραξη κοσμημάτων για έφηβες είναι τα ονόματα, οι λέξεις, οι χρονολογίες γέννησης, οι αριθμοί (συνήθως ηλικία) και τα μονογράμματα.

1. Ασημένια κολιέ με ονόματα – λέξεις

Πρόκειται για το κλασικό κρεμαστό με χάραξη του ονόματος ή του υποκοριστικού της. Ο πιο εύκολος τρόπος κατασκευής τέτοιων κολιέ τον οποίο και προτείνουμε είναι ο εξής:

  1. Μπες στo www.e-goldsmith.gr
  2. Πάτησε την επιλογή φτιάξε το κρεμαστό σου
  3. Πληκτρολόγησε το όνομα ή τη λέξη που θα της άρεσε να φοράει στο λαιμό
  4. Διάλεξε γραμματοσειρά (κλασική, καλλιγραφική ή μοντέρνα)
  5. Διάλεξε μέταλλο
  6. Διάλεξε χρύσωμα (χρώμα)
  7. Αν θέλεις πρόσθεσε τόνο με πέτρα ζιργκόν

Εναλλακτικά πήγαινε απευθείας στη σελίδα και

Τα κολιέ με ονόματα έχουν γίνει ανάρπαστα σε όλες τις ηλικίες. Είναι ένα κόσμημα που θα μπορεί να φοράει από το πρωί ως το βράδυ, αλλά και στο σχολείο ή το φροντιστήριο.

Το ίδιο ισχύει και για τα κοσμήματα που ακολουθούν.

2. Ασημένια κολιέ με ματάκια ή ζώδια

Μία πολύ ωραία επιλογή δώρου είναι ένα διακριτικό κολιέ με ματάκι το οποίο μπορεί να φοράει και ως φυλαχτό σε κόσμημα. Η πρόταση μας είναι ένα νεανικό ασημένιο κολιέ αγγελάκι με κρεμαστό ματάκι. Το αγγελάκι από μόνο του κάνει το κολιέ πιο εφηβικό και ρομαντικό.

Τα ασημένια κολιέ ζώδια είναι μία εξαιρετική επιλογή δώρου για έφηβη. Θα τα βρεις είτε ως σύμβολα είτε ως λέξεις ή αστερισμούς.

Αν πάλι της αρέσουν πολύ τα σύμβολα όπως αυτό της καρδιάς προτείνουμε ένα ατσάλινο κολιέ καρδιά με πέτρα ζιργκόν.

3. Κολιέ με μονογράμματα

Ίδια δημοτικότητα με τα ονόματα έχουν και τα μονογράμματα. Θα τα βρεις σε πολλές μορφές όπως είναι τα κλασικά μονογράμματα, τα διάτρητα αλλά και τα χαραγμένα σε μπάρες.

κοσμήματα για έφηβες

Δες περισσότερα

4. Βραχιόλια με Ονόματα

Τέλος εκτός από τα κολιέ δημοφιλή είναι και τα βραχιόλια με χάραξη. Χάραξε όποιο όνομα, λέξη, αριθμό ή σύμβολο επιθυμείς και δώρισε το.

Η πρόταση μας είναι το ασημένιο βραχιόλι με ημερομηνία ή το όνομα της αλλά και ένα σκέτο βραχιόλι με μία λεπτή αλυσίδα είναι σίγουρο πως δε θα το βγάζει από το χέρι της.

κοσμήματα για κορίτσια στην εφηβεία

Δες περισσότερα


Οι επιλογές σε κοσμήματα για κορίτσια στην εφηβεία είναι άπειρες. Το μεγάλο πλεονέκτημα των συγκεκριμένων κοσμημάτων είναι πως κρατάνε για πάντα και θα τα φοράει ακόμα και όταν ενηλικιωθεί.

Γίνε εσύ αυτός ή αυτή που θα της κάνει το πιο πετυχημένο δώρο στα φετινά της γενέθλια!

Μοιραστείτε το άρθρο με τους φίλους σας!

Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *