κολιέ με ζώδια

Κομψά κολιέ με ζώδια και τι συμβολίζουν

Τα ασημένια κολιέ με ζώδια ανήκουν στα αγαπημένα μας γυναικεία κοσμήματα και σε αυτό το άρθρο έχουν την τιμητική τους!

Μία από τις ερωτήσεις που κάνουμε όταν γνωρίζουμε κάποιο άτομο καλύτερα αφορά τα ζώδια και όχι τυχαία! Σήμερα θα δούμε τα 12 σύμβολα ζωδίων και τα χαρακτηριστικά τους και θα σας δείξουμε ένα κολιέ με ζώδιο για το καθένα.

Η ημερομηνία γέννησης μας καθορίζει πολλά πράγματα για το μέλλον, τη ζωή και τον χαρακτήρα μας. Όταν γεννιόμαστε ο ήλιος βρίσκεται σε ευθυγράμμιση με ένα συγκεκριμένο ζώδιο. Με τη σειρά του, κάθε ζώδιο αντιπροσωπεύεται από έναν αστερισμό και αυτό το κάνει μοναδικό. Στην αναζήτηση μας για τα ζώδια και τα κύρια χαρακτηριστικά τους ανακαλύψαμε μοναδικά κολιέ με ζώδια. Είναι κομψά, διακριτικά και φοριούνται όλες τις ώρες της ημέρας. Ας τα ανακαλύψουμε!

κολιέ με ζώδια

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ

κολιέ ζώδιο λέων

Τα γεμάτα πάθος ζώδια της φωτιάς είναι: ο Κριός, γεμάτος ενέργεια και έτοιμος να ανταπεξέλθει σε κάθε πρόκληση. Ο γενναιόδωρος και εκφραστικός Λέων και ο ασυγκράτητος Τοξότης που θέλει να έχει τα πάντα υπό τον έλεγχο του. Αυτά τα ζώδια είναι γνωστά για τον ενθουσιασμό τους, το θάρρος τους και την ικανότητά τους να τραβούν την προσοχή. Τα ζώδια της φωτιάς είναι συχνά καινοτόμοι και ηγέτες.

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ

Ο Καρκίνος, ο Σκορπιός και οι Ιχθείς είναι τα πιο συναισθηματικά ζώδια. Ευαίσθητοι και στοργικοί, τείνουν να απολαμβάνουν τη συντροφιά των άλλων. Τα ζώδια του νερού είναι γνωστά για τη στοχαστική τους προσέγγιση στη ζωή αλλά και την μυστικοπάθεια τους. Πολλοί καλλιτέχνες, μουσικοί και δημιουργοί ανήκουν σε αυτή την κατηγορία.

κολιέ ζώδιο καρκίνος

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ

κολιέ με ζώδια

Εδώ ανήκουν οι ρεαλιστές Ταύρος, Παρθένος και ο Αιγόκερως. Τείνουν να είναι ισχυροί, σταθεροί και αποφασιστικοί. Έχουν τη φήμη ότι είναι σκληρά εργαζόμενοι και τελειομανείς. Λογικοί και μεθοδικοί πάντα καταφέρνουν να ξεχωρίζουν.

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ

Οι Δίδυμοι, ο Ζυγός και ο Υδροχόος είναι οι διανοούμενοι του ζωδιακού κύκλου. Είναι ισχυροί συνομιλητές και γεμάτοι πρωτοποριακές ιδέες. Χαρακτηρίζονται από την επιπολαιότητα και εξωστρέφεια τους ενώ απεχθάνονται την στασιμότητα.

κολιέ ζώδιο δίδυμος

Εάν ψάχνεις για ένα μοναδικό κόσμημα που να συμβολίζει κάτι χωρίς να αποκαλύπτει τα προσωπικά σου στοιχεία, αυτά τα ασημένια κολιέ ζώδια είναι η τέλεια επιλογή. Είναι εκπληκτικά και φοριούνται είτε μόνα τους είτε σε συνδυασμό με άλλα κολιέ. Εσύ πως συνδυάζεις το δικό σου κολιέ ζώδιο;

Δες περισσότερα

Στο κατάστημα Goldsmith θα βρεις μία υπέροχη συλλογή από κολιέ ζώδιο με ιδεόγραμμα, λέξη ή δίσκο με τον δικό σου αστερισμό. Όλα τα σύμβολα ζωδίων είναι μοναδικά όπως εσύ. Φόρεσε ένα κολιέ με το σύμβολο του ζωδίου σου και πέρασε το δικό σου μήνυμα.

Μοιραστείτε το άρθρο με τους φίλους σας!

Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *