Κολιέ με το όνομα σου

Φτιάξε το κόσμημα σου…Η απόλυτη τάση!

Όλο και περισσότερη δημοτικότητα αποκτούν τα κοσμήματα με προσωπική χάραξη ή με στοιχεία που δημιουργούν εξατομικευμένο χαρακτήρα. Οι ενδιαφερόμενες έχουν τη δυνατότητα να «στολίσουν» το σώμα τους με κοσμήματα που αποτελούνται είτε από ένα γράμμα της αλφαβήτου, είτε από ένα προσωπικό μήνυμα ή από  μια ημερομηνία με υψηλή για αυτές σπουδαιότητα.

Κολιέ με το όνομα σου ή το αρχικό γράμμα

Μια από τις βασικές και διαχρονικές επιλογές σε κόσμημα  για εξατομικευμένο αποτέλεσμα είναι τα κολιέ τα οποία περιλαμβάνουν το αρχικό γράμμα ενός ονόματος είτε με ελληνικούς είτε με λατινικούς χαρακτήρες. Μια εναλλακτική εκδοχή της ίδιας επιλογής είναι η πλήρης χάραξη του ονόματός. Το αναγραφόμενο όνομα μπορεί να ταυτίζεται με το όνομα της γυναίκας που το φοράει αλλά μπορεί να πρόκειται και για όνομα το οποίο ανήκει σε ένα ιδιαίτερα αγαπημένο για αυτήν πρόσωπο.

Ιδιαίτερα μοτίβα και γραμματοσειρές εγγυώνται ένα μοναδικά ξεχωριστό αποτέλεσμα που σίγουρα θα απογειώσει τις εμφανίσεις σου. Είτε επιθυμείς να το συνδυάσεις και με άλλα κοσμήματα για την περιοχή του λαιμού είτε επιλέξεις να το φορέσεις μεμονωμένο το σίγουρο είναι ότι το συγκεκεριμένο κόσμημα θα αποσπάσει θετικά σχόλια.


Η ίδια πρόταση μπορεί να εφαρμοστεί σε σκουλαρίκια, αλλά και σε βραχιόλια όπου πάλι στο κέντρο του κοσμήματος αναγράφεται ένα γυναικείο όνομα. Πρόκειται για μια μοντέρνα επιλογή που επιλέγεται από γυναίκες όλων των ηλικιών για τις καθημερινές τους εμφανίσεις.


Δαχτυλίδια με χάραξη

Εξατομικευμένο αποτέλεσμα επιτυγχάνεται και από τα δαχτυλίδια με εξωτερική χάραξη. Πρόκειται για μήνυματα ή μικρές φράσεις που χαράσονται περιμετρικά του κοσμήματος. Συνήθως περιέχουν ένα κρυφό μήνυμα όπου μονάχα οι άμεσα ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποκωδικοποιήσουν.


Κολιέ που προσδίδει ιδιότητα

Ξεχωριστή πρόταση για εξατομικευμένο αποτέλεσμα είναι τα κοσμήματα και συγκεκριμένα τα κολιέ που προσδίδουν στο άτομο που τα φέρει μια συγκεκριμένη ιδιότητα, όπως μαμά, θεία, νονά κλπ. Μπορούν να φορεθούν καθόλη τη διάρκεια της ημέρας  και να συμπληρώσουν τις εμφανίσεις σου με έναν μοναδικό και μοντέρνο τρόπο. Τα άτομα που φέρουν το συγκεκριμένο είδος κοσμήματος τονίζουν με αυτήν την επιλογή τα ιδιαίτερα συναισθήματά τους που προκύπτουν από αυτήν ακριβώς την ιδιότητα τους. Συνίσταται για επιλογή δώρου σε πρόσωπα μετά την απόκτηση ενός καινούργιου ρόλου/ιδιότητας.

Μοιραστείτε το άρθρο με τους φίλους σας!

02 comments on “Φτιάξε το κόσμημα σου…Η απόλυτη τάση!

  • Αναστασία , Direct link to comment

    Θα ηθελα να κανω μια παραγγελια αλλα με δυσκολευει πολυ το site. Θελω ενα δαχτυλιδι με χάραξη, που εχετε, να γραφει πανω Αναστασια, ασημενιο. Ενημερωστε με πως να κανω την παραγγελία δε το βρίσκω ετοιμο…

Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *