κοσμήματα για νονά

9+1 συμβολικά κοσμήματα για τη νονά του μωρού

Η νονά είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό πρόσωπο στη ζωή ενός παιδιού. Από τη στιγμή που αναλαμβάνει το ρόλο της πνευματικής μητέρας αυτόματα γίνεται και μέλος της οικογένειας. Έτσι λοιπόν κάποιες φορές είναι αναγκαίο να της δείχνουμε την αγάπη και την ευγνωμοσύνη μας. Σε αυτό το άρθρο θα δούμε τα πιο όμορφα και ρομαντικά κοσμήματα για τη νονά του μωρού μας και όχι μόνο.

Τα κοσμήματα που διαλέξαμε τα προτείνουμε ως συμβολικό δώρο από το βαφτιστήρι προς τη νονά του ή από εσάς, για δώρο ονομαστικής εορτής, γενεθλίων ή και δώρο έκπληξη σε κάποια επίσκεψη.

Κοσμήματα για νονά

Υπάρχουν πολλά κοσμήματα τα οποία μπορείς να κάνεις δώρο στη νονά του μωρού αλλά τα αγαπημένα μας είναι τα χειροποίητα και ακόμα περισσότερο τα προσωποποιημένα κοσμήματα με χάραξη. Ας δούμε μερικά από αυτά:

Kολιέ νονά

Ένα κολιε με τη λέξη νονά σίγουρα θα την κάνει να χαρεί. Πόσο μάλλον αν της το δώσει το ίδιο της το βαφτιστήρι μέσα σε ένα ωραίο περιτύλιγμα.

κολιέ νονά

Οι επιλογές είναι πάρα πολλές όταν έχουν να κάνουν με τη χάραξη κοσμημάτων. Αν θέλεις να της κάνεις ένα συμβολικό δώρο, ένα ασημένιο κολιέ Νονά είναι ότι πρέπει. Εναλλακτικά μπορείς να επιλέξεις ένα κολιέ “I love νονά” με ένα μικρό ματάκι ή στραυρουδάκι στην αλυσίδα. Αν θέλεις να της κάνεις ένα δώρο αξίας επίλεξε ένα Γυναικείο Χρυσό κολιέ 14Κ με το όνομα Νονά με σταυρό και ματάκι.

Κολιέ με μονογράμματα

Μία πολύ ωραία πρόταση σε κόσμημα για νονά είναι τα κολιέ με μονογράμματα. Αντί να χαράξεις τη λέξη νονά λοιπόν χάραξε μόνο 2 μονογράμματα. Είναι τόσο διακριτικό που θα το φοράει σίγουρα κάθε μέρα.

Κολιέ με σύμβολα

Αν θέλεις να ξεφύγεις από το κλασικό κολιέ με το όνομα νονά μπορείς να να διαλέξεις ένα κολιέ με το σύμβολο της επιλογής σου. Οι καρδούλες, το άπειρο και το δέντρο της ζωής είναι είναι τα πιο δημοφιλή όλων.

Ένα κολιέ με το σύμβολο του άπειρου συμβολίζει την αγάπη χωρίς αρχή και τέλος μεταξύ της νονάς και του πνευματικού της παιδιού. Διάλεξε ένα γυναικείο ασημένιο κολιέ άπειρο με βέλος και χάραξε τα ονόματα τους.

Η καρδιά από την άλλη συμβολίζει την αγάπη και την στοργικότητα. Ένα ασημένιο κολιέ καρδιά με χαραγμένα τα ονόματα τους έιναι αυτό που ταιράζει σε αυτή την περίπτωση.

Αν πάλι θέλεις ένα κολιέ για να της θυμίζει αυτή την ημέρα, ένα ασημένιο κολιέ τρεις καρδιές είναι αυτό που θα της ταίριαζε περισσότερο. Στην μία καρδιά χάραξε το όνομα της, στην άλλη το όνομα του μωρού και στην τρίτη την ημερομηνία της βάφτισης.

Κολιέ μπάρες Goldsmith

Ένα κολιέ με μπάρα είναι κάτι που σίγουρα δε θα περιμένει η νονά του μωρού. Μπορείς να χαράξεις και πάλι όποιο όνομα θέλεις εσύ, ακόμα και το όνομα νονά.

Αν πάλι θέλεις να χαράξεις την ημερομηνία και τη λέξη νονά σε 3D μορφή τότε η γυναικεία ασημένια 3D μπάρα με προσωπική χάραξη είναι η πιο σωστή επιλογή κολιέ.

Βραχιόλια για νονά

Αν και το πιο συνηθισμένο κόσμημα με τη λέξη νονά είναι ένα κολιέ, στη συλλογή της goldsmith θα βρεις μία ακόμα πρόταση.

Προτίμησε ένα βραχιόλι νονά με μία ωραία αλυσίδα και ένα ματάκι ή ένα ασημένιο βραχιόλι νονά με άπειρο. Είναι κομψό, διακριτικό και μπορεί να το φοράει στην καθημερινότητα της χωρίς δεσμεύσεις.

Μοιραστείτε το άρθρο με τους φίλους σας!

Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *